Kuvarica tvrdi da sve vreme pogrešno sečete paradajz: Uz ovaj trik se neće raspasti, dobićete savršene kriške
Ilustracija, Foto: Sam Edwards / Caia Image / Profimedia

sjajno

Kuvarica tvrdi da sve vreme pogrešno sečete paradajz: Uz ovaj trik se neće raspasti, dobićete savršene kriške

Ključ je u jednom predmetu

Objavljeno:

Priprema ukusnih jela za neke ljude je pravo zadovoljstvo, ali seckanje povrća često ume da bude njen najteži deo.

Kada je u pitanju paradajz, seckanje je ponekad zaista problematično, ali zahvaljujući triku jedne kuvarice sa TikToka, nikad neće biti lakše.

Sve što vam je potrebno je oštar nož.

Prvo isecite paradajz na pola i odstranite mali zeleni deo gde je bila stabljika. Tako ćete se osloboditi tvrdih delova koje biste možda slučajno žvakali.

Nakon toga, vaše seckanje će postati mnogo čistije i brže.

@poppycooks Reply to @visionarycris Just touched down in tomato town... where next? 🍅🔪 #learnontiktok #knifeskills #masterclass #lifehack #tomato ♬ Up Beat (Married Life) - Kenyi

Zatim okrenite paradajz na njegovu ravnu stranu pre nego što počnete da ga seckate.

Kuvarica kaže da je ključ u izbegavanju previše pritiska, jer to može da zgnječi plod i uzrokuje da seme ispadne.

Ona savetuje da koristite precizne pokrete sečenja kako bi proces tekao glatko.

Ovo će vam omogućiti da dobijete savršeno isečene male kriške.

Kao što se vidi u videu, nema nereda i nijedno seme nije iscurelo iz sredine.

Ovo je najbolji način da se osigurate čist rez.

Bonus video:

02:28

PRIPREMA LIGNJI NA MORNARSKI NAČIN! Kulinarski šou Majke i snajke objedinjuju znanje i dobru zabavu: Ne propustite OVAJ recept

(Espreso/24sedam/Prenosi A.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.